Nieuws

Kerstmarkt Hoegaarden

16/12/2018

Op zondag 16/12/2018 kon je ons vinden op de kerstmarkt te Hoegaarden.
Wintersfeer, de geur van thee, lekker smikkelen en smullen ... het was een mooi en lekker standje vol thee, accessoires en cadeaumanden. Met andere woorden je kon er het ideale cadeautje shoppen om onder de kerstboom te leggen! Volgend jaar opnieuw? Mail me gerust indien je suggesties hebt voor een marktje of een ander event. info@kopjethee.be

Kopjethee.be 11 jaar

15/11/2020

kopjethee.be bestaat ondertussen 11 jaar! Niet te geloven maar waar!
Pakketjes gaan op de post over gans België en zelfs daarbuiten. Ook meer en meer horecazaken kiezen voor losse kwaliteitsvolle thee. Ik stel dan ook met veel liefde een mooie theekaart voor hen op en tracht een zeer vlotte service na te streven qua verpakking, leveren en verzenden.
De vele lieve reacties na het proeven van een lekker tasje zijn dan ook heel fijn om te horen.
Als theesommelier geef ik workshops en tips om de aangepaste thee bij gerechten te serveren. Zowel aan theeliefhebbers als horecapersoneel tracht ik zoveel mogelijk informatie te geven zodat iedereen kan genieten van een perfect kopje thee. Proeven jullie mee mijn passie voor thee?

Ga op ontdekking naar onze nieuwe aanwinsten, vul je winkelwagen en even later ben je al aan het genieten van een overheerlijk tasje thee of koffie.
Elf fijne jaren zoals te zien op deze sfeerbeelden en we doen dolenthousiast verder.

Terug naar boven